Onze praktijk

Tandartspraktijk Stoepemaheerd is sinds december 2003 gevestigd nabij het winkelcentrum West in Beijum.
De praktijk bevat 3 behandelkamers, 2 voor de tandartsen en 1 voor de mondhygiëniste. Verder is er een ruime wachtkamer met een balie en poetshoek.

Wij maken gebruik van het programma Zorgsom, zodat u altijd een snelle berekening krijgt van de vergoeding door uw verzekering.

Openingstijden

Maandag          8.30 – 17:00

Dinsdag            8.30 –  17.00

Woensdag        8.30 –  17.00

Donderdag       8.30 –  17.00

Vrijdag              8.30 –  17.00

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 050-3184458

 

Kort geleden is naar iedereen een brief gestuurd over de ontwikkelingen binnen onze praktijk. Hieronder vind u deze brief.

 

Middels deze brief willen wij u informeren over de overname en ontwikkelingen in de Tandartspraktijk Stoepemaheerd te Beijum.

De overgang is volgens een nauwkeurig proces verlopen, waarbij er goede afspraken zijn gemaakt. Hiermee willen wij voorkomen dat u er enige hinder van ondervindt, zodat u zich volledig vertrouwd zult voelen om Tandartspraktijk Stoepemaheerd te blijven bezoeken. Wij hechten namelijk veel waarde aan de relatie met onze patiënten.

De voorgaande tandarts, Dr. F. Sito is verminderd aanwezig, namelijk om de twee weken op vrijdag en zaterdag. Er zijn nieuwe leden toegevoegd aan het team die zich 100% inzetten om uw gebit in goede gezondheid te houden: twee tandartsen, twee assistentes en een mondhygiëniste.

Om ons volledig te kunnen inzetten voor uw gebit hebben wij een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Wij hebben de praktijk laten opknappen, zowel de buiten- als de binnenkant, daarnaast is er nieuwe apparatuur aangeschaft. Tevens is onze praktijk aangesloten bij de KNMT-klachtenregeling, dit houdt in dat klachten met een onafhankelijke partij bespreekbaar zijn.

Wij blijven ons best doen voor de patiënten die al bij onze praktijk zijn aangesloten, maar ook nieuwe patiënten zijn welkom in ons praktijk.

Als u angst heeft voor een tandartsbezoek, dan kunt u ook bij ons terecht. Ons team heeft ervaring met angstpatiënten.

Voelt u zich vrij om binnenkort een afspraak te maken om op controle te komen. Dan stellen wij ons graag voor en praten wij u met alle plezier bij.

Wij adviseren onze patiënten om tweemaal per jaar voor controle langs te komen, dit om ernstige klachten voor te zijn.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en graag tot ziens in onze vernieuwde praktijk!